Om os

Hvem er vi og hvorfor er vi her.

Rikke fra StrikkesJeg hedder Rikke Liljendahl og jeg er gift med Tim Liljendahl. Vores datter hedder Jennifer og vi bor i Glostrup.

Vi har i over 12 år haft en hobby netbutik, men den 11 november 2014 tog vi skridtet videre og lavede vores strikke netbutik, strikkes.dk

Det er gået stærkt siden. og 1. december 2015 blev Rikke fuldtids selvstændig.

I juni 2016 åbnede vi op på lageret så alle vores mange kunder kunne komme og købe garn direkte, bestille på nettet til afhentning eller få hjælp til opskrifter.

Det har bredt sig som ringe i vandet og vi har i dag både vores store fysiske butik i brøndby, en strikkeklub, fast strikkecafe hver anden onsdag, fast strikkecafe hver anden torsdag for ældre sagen Glostrup, samt masser af faste kunder som kommer forbi.

Vores primære mål er give alle vores strikkekunder den samme gode oplevelse som vi selv forventer når vi går ud og handler. Vi vil være konkurrencedygtige på prisen og vi får hele tide nye spændende produkter.

Når du handler hos os, kan du være sikker på at vi vil gøre vores bedste for at dit køb bliver tilfredsstillende.

Vores netbutik skal være nem at bruge, for alle aldersgrupper, og derfor er din mening er vigtig for os.

Vi vil altid meget gerne høre fra dig hvis der er noget som du mangler eller du syntes er utilfredsstillende. Og naturligvis hvis du syntes at det vi gør er godt gerne vil dele det med os.

Vi håber at du bliver glade for vores butik og vi glæder os til at give dig en god oplevelse på strikkes.dk eller i butikken i Brøndby

Vi tænker på miljøet

Når du handler hos Strikkes kan du opleve at forsendelsesmateriale er blevet genbrugt og hvis du skal sende noget retur opfordrer vi også til at du benytter den indpakning som du fik da du bestilte din ordre.

Miljøvenlig pakning

Materiale der ikke kan bruges til forsendelse bliver i videst muligt omfang sendt til genanvendelse.