DROPS garn op til 46% rabat Spar 25% på alle strikkebøger og hæklebøger

Lang Yarns Giulia

(2 varer)
Vi sender . Bestil senest om , .
Lang Yarns Giulia

Farvestrålende garn i en spændende, luksuriøs blanding af viscose og nylon. 

Lang Yarns Giuliaserien findes i en lang række af spændende farver, i alt fra de lækre jordnære som brun og beige til mere kraftige farver såsom blå og rød. Derfor kan Giuliagarnet let bruges til hele årets garderobe. Garnet er et fladt og løstbundet 'tubegarn' som båd...

Farvestrålende garn i en spændende, luksuriøs blanding af viscose og nylon. 

Lang Yarns Giuliaserien findes i en lang række af spændende farver, i alt fra de lækre jordnære som brun og beige til mere kraftige farver såsom blå og rød. Derfor kan Giuliagarnet let bruges til hele årets garderobe. Garnet er et fladt og løstbundet 'tubegarn' som både kan bruges til at strikke og hækle med og er både for nybegynderen og den mere erfarne. 

Hvad enten din nye hjemmelavede kreation er en top, cardigan, trøje eller des lignende får man nemt et fint resultat uanset om det er glatstrikket eller om der er avancerede mønstre i projektet. 

Indhold: 84% Viscose og 16% Nylon

Vægt/længde: 50 gram = 75 meter

Anbefalet pindestørrelse: 5½ - 6

Strikkefasthed:  16 m x 25 p

Vaskeanvisning: Vask ved 30C. Ikke skyllemiddel. Tørres fladt.

Garnforbrug:

  • Men/M        = ca. 800g
  • Woman/M   = ca. 650g
  • 10 Years     = ca. 400g

Et godt supplement eller alternativ til Giulia kunne være Lang Yarns Laguna. Lagunagarnet minder på mange måder om Giulia men indeholder silke istedet for nylon og farvespillet hælder mere til pangfarver. 

Mere >>
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2
  • Til toppen