Lang Yarns Volo

(2 varer)Lang Yarns Volo

Volo er et spændende frottégarn i flotte pastelfarver samt den klassiske sorte og hvide.

Med Vologarnet får man et garn der har vidtrækkende muligheder. Det kan bruges til alt i sommerens garderobe, da det er et dejligt let garn, lige fra en dejlig top til sjaler, pullovers og cardigans. Er man lidt mere eventyrlysten kan man begive sig ud i ta...

Volo er et spændende frottégarn i flotte pastelfarver samt den klassiske sorte og hvide.

Med Vologarnet får man et garn der har vidtrækkende muligheder. Det kan bruges til alt i sommerens garderobe, da det er et dejligt let garn, lige fra en dejlig top til sjaler, pullovers og cardigans. Er man lidt mere eventyrlysten kan man begive sig ud i tasker, hårbånd, bælter og des ligende. Ej at forglemme kunne det blive til en sød bamse der på grund af frottégarnet vil få et 'floffy' udseende.

Indhold: 60% Bomuld og 40% Nylon

Vægt/længde: 50 gram = 200 meter

Anbefalet pindestørrelse: 4 - 4½

Strikkefasthed: 23 m x 32 p

Vaskeanvisning: Finvask ved 30C. Ikke skyllemiddel. Tørres fladt.

Garnforbrug:

  • Men/M        = ca. 450g
  • Woman/M   = ca. 300g
  • 10 Years     = ca. 200g

En anden mulighed med garnet i Lang Yarns Voloserien er at bruge det som et effektgarn. Her kan man bruge garnet til at lave flotte striber eller hvad man nu kunne finde på og derved få et motiv der står lidt ud i ens strikkeprojekt. Anvendelses mulighederne er mange.

Den anbefalede størrelse pind til Volo er 4 - 4½, vælger man at gå en lille tand op i pinden vil man kunne få nogle skønne 'luftige' strikkede stykker tøj. 

Mere >>
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2
  • Til toppen