Viking Eco Highland Wool

(48 varer)

Viking Eco Highland Wool er et garn der består af 100% uld fra Merino får. Eco Highland Wool Tweed er lavet af 80% Merino uld og 20% Donegal.

Ulden til dette garn kommer fra får der strejfer frit rundt i Andesbjergene, hele 3000 meter over havets overfalde. Det varme og friske klima gør garnet unikt 

Mere >>
Viking Eco Highland Wool
Viser 1 - 48 af 48
Viser 1 - 48 af 48

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv til os eller ring på: 42 61 42 59.

ulden er speciel med hensyn til blødhed og elasticitet, da ulden kommer fra får der er et kryds af merinofår og får fra spansk fåreavl. Den høje elasticitet giver stor volumen og blødhed i garnet, hvilket skiller sig ud fra andre uldtyper i Sydamerika og Europa.

Fiberfinheden i dette garn er meget høj. Jo finere ulden er, jo flere fibre er der i den samlede mængde af uld, hvilket giver garnet mere elasticitet, blødhed samt isolation og varme. Den anbefalede pindetykkelse er også lidt tykkere end normalt, hvilket er en medvirkende årsag til at tøjet bliver ekstra let og blødt.

Viking har til dette garn kreeret en skøn varieret farveskala, denne består både af neutrale, douce og glade farver. Hvad enten man er til det klassiske, til det farverige eller en kombination heraf, ja så er der noget for enhver smag!   

Med Eco Highland Ulds dejlige farver og kvalitet kan der strikkes til både store og små - garnet er lige anvendeligt til strikketøj til kvinder og mænd såvel som børn.

Bluser, trøjer og cardigans samt andet klassisk strik er blandt de typer af strikketøj hvor dette garn er særligt velegnet, da maskerne lægger sig pænt. Selve udtrykket i strikketøjet er glat og struktureret og blødheden i garnet gør at dette garn også egner sig godt til:

 • Huer
 • Sjaler
 • Tørklæder
 • Vanter og pulsvarmere

såvel som andet tilbehør.

Produceret i Peru.

Indhold: 100% Merino Uld, Tweed: 80% Merino Uld og 20% Donegal

Vægt/længde: 50 gram = 110 meter

Anbefalet pindestørrelse: 4 mm

Strikkefasthed: 20m 

Vaskeanvisning: 30o ekstra skånsom vask / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

 • Levering

  Forlænget leveringstid (Op til 5 hverdage)

 • Sikker betaling

  Betalingsløsning er godkendt af nets Sikker betaling

 • Gratis fragt

  Hvis du handler for mere end 4999 DKK og vælger valgfrit afhentningsted.
  Gælder i Danmark.