Fortsæt indkøb
Varen er nu lagt i din kurv
Kunder, der købte denne vare, købte også:
Relaterede produkter:

Scheepjes Whirl

(1 vare)
Vi sender . Bestil senest om , .
Scheepjes Whirl

Dette lækre gradientgarn fra Scheepjes er lavet af en skøn blanding af 60% bomuld / 40% akryl til fremstilling af projekter, der er lette og åndbare. I modsætning til andre gradientgarn har Whirl et generøst twist for at muliggøre hastighed, mens du arbejder med garnet og for at forhindre splittelse. Den smukke drapering af dette garn gør den pe...

Dette lækre gradientgarn fra Scheepjes er lavet af en skøn blanding af 60% bomuld / 40% akryl til fremstilling af projekter, der er lette og åndbare. I modsætning til andre gradientgarn har Whirl et generøst twist for at muliggøre hastighed, mens du arbejder med garnet og for at forhindre splittelse. Den smukke drapering af dette garn gør den perfekt til sjaler, tilbehør, beklædningsgenstande og stilfulde boligindretnings-projekter. Whirl har en unik snoet sektion, som giver det en karakteristisk 'smag' helt af sig selv!

Denne ekstra store 'garnkage' har en enorm 1000 meter blødt farveændring garn, hvilket er mere end nok til et stort sjal eller wrap. Hver farveændring er omhyggeligt bundet på en optimal måde for at sikre, at knuder kan være diskret skjult inden for dine sting.

Ud over alle disse dejlige egenskaber så har Whirl-serien en lang række af lækre navne. De skal bare nydes!

Scheepjes Whirl Aurora kollektion består af flere storslåede nuancer af Scheepjes Whirl, som er baseret på de nordlige lys' smukke og fascinerende naturlige fænomener. Hver 'kage' i Aurora kollektionen begynder med den dybe grå af en vinterhimmel, der forsigtigt bliver til en Aurora farve. Disse 'garnkager' arbejder selvstændigt som alle Scheepjes 'hvirvelkager' gør, men er fantastiske at bruge i kombination med hinanden, da farverne er blevet omhyggeligt udvalgt til at arbejde sammen for at producere en magisk farvepalet til større projekter. 

Indhold: 60% bomuld og 40% akryl

Vægt/længde: 215 gram = 1000 meter

Anbefalet pindestørrelse: 4

Strikkefasthed: 25 m x 44 p

Vaskeanvisning: Finvask vask 40º / Tørres fladt / Brug aldrig skyllemiddel 

Mere >>
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Fandt ud ikke hvad du søgte?

Skriv til os eller ring på: 42 61 42 59.

 • Hurtig levering

  Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

 • Sikker betaling

  Betalingsløsning er godkendt af Sikker betaling

 • Gratis fragt

  Hvis du handler for mere end 399 DKK og vælger valgfrit afhentningsted.
  Gælder i Danmark.