Fortsæt indkøb
Varen er nu lagt i din kurv
Kunder, der købte denne vare, købte også:
Relaterede produkter:

Scheepjes Catona 10g

(41 varer)

Scheepjes Catona 10g er et 100% merceriseret bomuld. 

Skal du til at lave små detaljer i dine strikke og/eller hækleprojekter og tænker at 25 grams nøglen er for meget, så er denne størrelse måske lige noget for dig. Med disse 10 grams nøgler kan du hurtigt få et stort udvalg af farver uden at du skal spendere en mindre formue. Garnet er også v...

Scheepjes Catona 10g er et 100% merceriseret bomuld. 

Skal du til at lave små detaljer i dine strikke og/eller hækleprojekter og tænker at 25 grams nøglen er for meget, så er denne størrelse måske lige noget for dig. Med disse 10 grams nøgler kan du hurtigt få et stort udvalg af farver uden at du skal spendere en mindre formue. Garnet er også velegnet til at give som gave til strikke og hækleglade venner og bekendte.

Catonagarnet er et 4 trådet bomuldsgarn der har en flot glans og så er det formstabilt, det kommer af at være spundet af flere tynde tråde hvilket også er med til at gøre det både stærkt og holdbart.

Tykkelsen og dermed længden af dette garn ligger i mellem en klassisk bomuld 8/4 og 8/8, hvilket gør at den er særdeles velegnet til mange projekter hvor de gængse tykkelser og længde bare ikke slår til.

Men det mest attraktive ved dette garn er dens kæmpe store farvepalette. Den kommer i ikke mindre end over 100 forskellige farver hvilket er en stor fordel hvis man ønsker at lave kreative hækle og strikkeprojekter hvor der arbejdes med tone-i-tone, men det er også let at finde velegnede kontrast farver i Catona-serien.

Skal du lave stører projekter med Catona så at det værd at kigge efter samme farver i Catona 25g som findes her eller Catona 50g som findes her.

OBS vær opmærksom på hvis du køber 10g, 25g og 50g garnnøgler sammen, i samme farve, for at opnå et specifikt antal gram er det ikke sikkert at indfarvningen vil være den samme.

Dette garn er bla. egnet til:

 • Tasker
 • Amigurumi
 • Tøj
 • Pyntegenstande

Indhold: 100% Bomuld
Vægt/længde: 10 gram = ca. 25 meter
Anbefalede pinde: 2,5 - 3,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 36p
Finvask 40º / Tørres fladt

Vaskeanvisning

Mere >>
Scheepjes Catona 10g
Viser 1 - 41 af 41
Viser 1 - 41 af 41

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv til os eller ring på: 42 61 42 59.

 • Hurtig levering

  Lagervarer afsendes inden for 1-2 hverdage.

 • Sikker betaling

  Betalingsløsning er godkendt af nets Sikker betaling

 • Gratis fragt

  Hvis du handler for mere end 399 DKK og vælger valgfrit afhentningsted.
  Gælder i Danmark.