DROPS garn op til 46% rabat Spar 25% på alle strikkebøger og hæklebøger

Maskemarkører og maskeholdere

(18 varer)
Vi sender . Bestil senest om , .
Maskemarkører og maskeholdere

Maskemørkører er et handy lille hjælpemiddel der er uundværligt for de fleste strikke- og hækleentusiaster. Men hvad bruger man dem egentlig til? Anvendelses mulighederne er mange og de bruges blandt andet til at markere start/slutning på runder, farveskift, mønstre samt ind/udtagninger. Markørerne fås i et hav af former, blandt dem er den klass...

Maskemørkører er et handy lille hjælpemiddel der er uundværligt for de fleste strikke- og hækleentusiaster. Men hvad bruger man dem egentlig til? Anvendelses mulighederne er mange og de bruges blandt andet til at markere start/slutning på runder, farveskift, mønstre samt ind/udtagninger. Markørerne fås i et hav af former, blandt dem er den klassiske 'sikkerhedsnål', den smarte cirkel og ringe lige til at sætte på strikkepinden og det er derfor vigtigt at få valgt netop den rigtige markør til det projekt du skal i gang med.     

Ønsker du at arbejde videre med masker senere, f.eks. ved ærmegab eller hælen på sokken, så er en maskeholder måske lige sagen. Holderen sættes ind igennem maskerne og lukkes, derved frigøres strikkepinden og du behøver ikke bekymre dig om disse masker før du er parat til strikke videre på dem. Maskeholdere er derfor et andet godt redskab at have i din strikkekurv. 

Mere >>
Viser 1 - 18 af 18
Viser 1 - 18 af 18
  • Til toppen